Tips voor een gebruiksvriendelijke website

Als je een ondernemer bent, heb je ook een goede website nodig. Het is belangrijk dat je website, duidelijk, gebruiksvriendelijk en netjes is. Maar hoe kun je dit realiseren? We geven je wat tips om je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Laat gelijk zien wat je in huis hebt

Mensen komen naar je website met een bepaald doel. Ze komen niet voor de leuke introtekst of de mooie foto’s. Natuurlijk is het belangrijk om dit soort dingen wel toe te voegen, maar zorg ervoor dat als bezoekers ergens op klikken, ze gelijk op de plek komen waar ze naar op zoek zijn. Zorg er dus voor dat bezoekers niet helemaal naar beneden hoeven te scrollen voordat ze vinden waar ze naar op zoek zijn, omdat er eerst een enorm lange tekst staat. Dit gaan de meeste mensen namelijk niet lezen. Zorg dat alles op je website zinvol is.

 

Roep op tot actie

Regelmatig bezoeken mensen websites omdat ze contact op willen nemen. Zorg er daarom voor dat bezoekers makkelijk zien hoe ze dit kunnen doen. Houd met het ontwerp van je website dus rekening met elementen waarmee de bezoeker contact op kan nemen met je bedrijf. Maak duidelijke buttons met kopjes als ‘Neem contact met ons op’ of ‘Vraag een offerte aan’. Zorg ervoor dat er op elke pagina iets van actie te vinden is. Als is het een interne link naar een andere pagina bijvoorbeeld.

Probeer niet te origineel te zijn

Natuurlijk is het belangrijk dat je website persoonlijk is en goed bij jou als ondernemer past. Maar sommige mensen willen te origineel en te hip zijn. Dit gaat ten koste van de functionaliteit van een website. Bezoekers zijn op het gebied van websites bepaalde dingen gewend als het gaat om bijvoorbeeld het menu. Probeer hier niet ineens een originele invalshoek voor te verzinnen, want dan is de kans groot dat mensen het al snel niet meer begrijpen en dus afhaken. Dit geldt ook voor trends. Sommige dingen zijn nu misschien hip, maar over een jaar misschien ook niet meer. Een website laten ontwerpen en maken is redelijk prijzig, dus zorg ervoor dat deze jaren mooi blijft.


Vind je het erg lastig om zelf een website te ontwerpen? Besteed dit dan uit aan een professioneel bedrijf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goed en professioneel bedrijf in Brabant, dan zit er voor webdesign in Breda het ideale bedrijf voor jou.

De voordelen van een zwart-wit printer en meer

Je hoort het mensen regelmatig zeggen: vroeger was alles beter. Nu is dit natuurlijk niet waar, tegenwoordig zijn er genoeg dingen die ons leven makkelijker maken die er vroeger niet waren. Toch is er een aantal dingen dat vroeger toch wel erg fijn was. We halen wat dingen met je naar boven. Lekker nostalgisch.

Werken op papier

Tegenwoordig werkt iedereen op zijn laptop of computer. Op het werk maar ook op school. Documenten worden met elkaar gedeeld in een handomdraai. Dit heeft ervoor gezorgd dat er sneller kan worden gewerkt. Dit is fijn, maar het had ook zeker zijn charme toen er nog alleen maar werd geschreven (buiten de typemachine natuurlijk). Lekker kliederen en noteren met pen en papier. Je papieren uitlijnen zodat je zo recht mogelijk schreef. En dan niet alleen balpennen, maar ook vulpennen gebruiken. Tegenwoordig heb je dit vrijwel alleen nog met tentamens op school. Wil je wat vaker schriftelijk te werk gaan, print dan eens wat vaker iets uit en werk er op deze manier op verder. Schaf desnoods alleen een zwart-wit-printer aan, wat niet heel veel mensen hebben nog een printer, en werk eens wat vaker op uitgeprint papier met een pen (sorry bomen). 

Filterkoffie

Als je tegenwoordig een kantoor van een bedrijf binnenkomt, krijg je steeds vaker ingewikkelde koffies. Denk aan een cappuccino of een latte macchiato. Erg lekker natuurlijk en in een handomdraai gemaakt. Maar hoe lekker was de geur die door een ruimte trok als er een oldskool filterkoffie werd gezet? Het geluid dat het apparaat maakte en die heerlijke geur van verse koffie, daar kan eigenlijk niks tegenop. Ook kun je hier een enorme kan koffie mee zetten waar je een paar uur mee kunt doen. Schaf dus lekker een filterkoffieapparaat aan voor wat extra nostalgie en die heerlijke koffiegeur.

Brieven sturen

Net als het delen van documenten is een e-mail in een handomdraai gestuurd. Communicatie is op deze manier erg snel en efficiënt geworden. Leuker was de tijd dat je bij de post een kaartje of brieven vond. En dan bedoelen we geen belastingbrieven, maar mooie handgeschreven brieven van iemand die je kent. Dit is veel persoonlijker dan het krijgen van een e-mail of appje en ook veel romantischer. Stuur je dierbaren daarom wat vaker een brief of een kaartje, je zal zien dat ze dit enorm waarderen.

 

Drie eigenschappen die een goede IT’er moet bezitten

Als je aan de slag wil als IT’er moet je buiten de juiste kennis ook een paar eigenschappen bezitten. Deze eigenschappen zijn cruciaal om je werk als IT’er goed te kunnen doen. Kennis is namelijk niet voldoende, het draait ook om sociale vaardigheden en flexibiliteit. Daarom gaan we het hebben over drie eigenschappen die een goede IT’er moet bezitten.

Overweg kunnen met alle generaties

Als IT’er heb je te maken met meerdere generaties personeel. Van jonge starters tot oudere werknemers. Het is belangrijk dat je als IT’er met beide generaties, en alles wat daartussenin zit, goed om kunt gaan. Bij IT draait het namelijk vaak om het overdragen van kennis. Dit moet met elke generatie soepel verlopen. Een nieuw en jong personeelslid zal bepaalde dingen misschien veel sneller oppakken dan een 55-jarige werknemer. Of juist andersom. Het is in alle gevallen van belang dat je geduldig en duidelijk blijft. Goed kunnen samenwerken, geduld hebben en goed kunnen uitleggen is dus erg belangrijk bij deze functie.

Zorgen voor een goede beveiliging

Er zijn tegenwoordig steeds meer veiligheidsrisico’s op het gebied van alle beveiliging van technologie. Cybercriminaliteit wordt steeds populairder. Daarom is het belangrijk dat er een goede cybersecurity is binnen een organisatie. Als IT’er ben jij hier verantwoordelijk voor. Werkgevers zien vaak niet welke bedreigingen er zijn en wat dit voor gevolgen kan hebben voor het bedrijf. Daarom is het van belang dat je als IT’er de juiste kennis en vaardigheden hebt om de werkgever en het personeel ervan te overtuigen dat een goede beveiliging vereist is. Ook moet je weten welke soort beveiliging noodzakelijk is.

Liefde voor het vak hebben en dit doorgeven

Er is op dit moment helaas een tekort aan IT’ers die de juiste vaardigheden en kennis bezitten. Dit komt doordat opleidingen vaak niet aansluiten op de praktijk. Hier moet iets aan worden gedaan. Ook is het belangrijk dat er meer jongeren komen die interesse hebben in de IT. Straal je liefde voor het vak dus uit als je deze hebt en geef deze door. Misschien is het leuk om een keer een workshop op scholen te geven of om voorlichting te geven aan jongeren over wat werken in de IT precies inhoudt. Kortom: geef je liefde voor het vak door, zodat er altijd voldoende IT’ers zullen zijn.

Bij Ritchie Solutions bezitten alle medewerkers deze drie eigenschappen. Erg belangrijk voor personeel binnen de IT. Als je zelf werkgever bent van een IT-bedrijf, let er dan goed op dat een sollicitant deze eigenschappen bezit, zodat je zeker weet dat je een team met professionals creëert.

Wat is wifi precies?

Bijna iedereen gebruikt elke dag wifi. We zien het als iets vanzelfsprekends, maar bijna niemand weet wat het nu precies is en hoe het eigenlijk werkt. Het is er gewoon. Dat is natuurlijk niet het geval. In de jaren 90 ontstond wifi, en toen was de officiële naam IEEE 802.11b Direct Sequence. Tsja, dat is natuurlijk niet zo’n heel pakkende naam. Wifi wordt overigens ook vaak W-LAN genoemd, wat staat voor Wireless-Local Area Network.

Wifi is eigenlijk gewoon een technologie die het mogelijk maakt om zonder kabel gebruik te maken van internet. Draadloos internetten dus, door middel van radiogolven die gegevens ontvangen en versturen. Er zit een verschil tussen een internetverbinding en wifi. Je internetverbinding komt gewoon binnen op je router, via een kabel. Wifi is de draadloze stroom van internet naar apparaten zoals je smartphone, tablet of laptop. Je kunt dus wel internetverbinding hebben en geen wifi, maar andersom kan niet.

Access points en wifi chips

Access points zijn van cruciaal belang voor een wifinetwerk. Een access point is in principe een klein apparaatje met antennes; hier komt het wifi signaal op binnen. Via radiogolven verstuurt het access point vervolgens gegevens naar jouw device. Een access point is altijd met een kabel op internet aangesloten. In jouw devices waarop je wifi hebt, zit een wifi chip waarmee deze gegevens ontvangen en ook weer verzonden kunnen worden.

Tegenwoordig heeft iedereen een access point; deze zitten namelijk vaak in modems of routers verwerkt. Nog twee dingen die onmisbaar zijn voor wifi. Een modem regelt de verbinding van jouw huis naar buiten en een router regelt het internet signaal binnenshuis. Sluit je een nieuw abonnement af bij een provider, dan krijg je een doos thuisgestuurd met daarin apparaten die een drie in één functie hebben; ze zijn namelijk router, modem en access point in één.

Wifi problemen

Bij wifi horen wifi problemen. Voor veel mensen is het een ingewikkeld iets en als er problemen zijn, weten ze vaak ook niet waar het aan kan liggen en hoe ze dit op moeten lossen. Gelukkig bestaat er nu een handige gids voor het oplossen van je wifi problemen! Dus of je wifi het nu niet doet op je telefoon, laptop of tablet, het is altijd op te lossen. Kom je er zelf echt niet uit, dan kun je altijd nog kijken of er misschien grote storingen in het land zijn bij jouw provider. Dan zit er helaas niets anders op dan wachten. Gelukkig hebben veel mensen dan nog een mobiel datanetwerk op hun telefoon, waardoor je nooit meer zonder internet hoeft, ook als je geen wifi hebt.

 

Virtual reality voor ondernemers

Succesvolle ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Zonder innovatie red je het niet meer in deze tijd, met die vernieuwingsdrang bestaat er wel het gevaar dat je geld steekt in hypes die snel weer voorbij vliegen. Met alle prognoses en berekeningen in 2016 leek Virtual Reality soms meer op een virtueel spaarvarkentje of virtuele geldkraan. In 2017 kijken we niet langer naar VR technologie met een roze bril op onze neus, maar ontdekken we de echte ondernemerskansen met Virtual Reality. De hype is gelukkig voorbij, nu kunnen we op basis van ervaringen uit het verleden en doordachte argumenten de echte voordelen van Virtual Reality voor ondernemers bepalen.

Reclame maken met bedrukte Cardboards

De bescheiden Cardboard van Google is het grote succes van VR gebleken, meer nog dan de Oculus Rift en de HTC Vive met VR controllers en “room scale” VR. Juist die eenvoud van een kartonnen houder waar je een standaard smartphone in plaatst voor VR apps en 360 graden video blijkt ideaal voor het bedrijfsleven. Met een virtuele tour kun je verre reizen visualiseren, de toerisme sector maakt hier al veel gebruik van. Door Cardboards te laten bedrukken kun je overal reclame maken, niet alleen op de beursvloer maar ook daarna. Merken als McDonald’s en Coca Cola lieten al kartonnen verpakkingen ontwerpen die je kunt vouwen tot een VR bril. Kortom, overal kom je deze papieren smartphone houders tegen waarmee het een betaalbare en succesvolle wijze is om promotie campagnes in te richten.

Decentraal werken

Je hoeft geen bedrijf te zijn met kantoren verspreid over de hele wereld om internationaal te werken. Met name in de ICT wordt vaak samengewerkt met leveranciers en specialisten die in verschillende landen wonen, en via internet communiceren. Naast Skype en chat kun je met Virtual Reality voor ondernemers nog veel beter samenwerken. Bekijk samen een 3D ontwerp, neem plaats aan een virtuele vergadertafel en kijk door de ogen van je collega’s, waar deze zich ook mogen bevinden. Dat bespaart reistijd en reiskosten waarmee het voor zowel grote als kleine, internationaal georiënteerde bedrijven een grote meerwaarde biedt.

Point of Sale en Proof of Concept

Met een VR headset kun je mogelijke klanten een visualisatie tonen van een project of product. Denk aan een virtuele tour voor makelaars waarmee ze hun huizen kunnen tonen aan potentiële kopers, ook als het huis in het buitenland staat of nog niet gebouwd is. Ontwerpers kunnen de directie en klanten 3D visualisaties laten zien op ware grootte, dat werkt beter dan met standaard maquettes. De directe wijze van weergave maakt aanpassingen doorvoeren ook veel eenvoudiger en sneller.

Augmented Reality of Virtual Reality voor ondernemers?

Als ondernemer moet je keuzes maken, de hoeveelheid resources is uiteindelijk beperkt. Met VR, AR en MR moet je kiezen voor welk platform je kiest. Op dit moment worden Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality vaak nog gezien als op zichzelf staande technologieën, toch zal dit de komende tijd steeds verder naar elkaar toegroeien. Het is wel van belang het juiste antwoord te geven op elke vraag. In een magazijn moet je overzicht houden op de situatie, daar zal AR of MR meer voor de hand liggen. Bij een training voor een vorkheftruck kun je de student in een afgesloten ruimte plaatsen en een VR simulatie laten zien. Er is nog geen uniforme standaard, de Oculus Rift werkt bijvoorbeeld op basis van andere software dan de Microsoft Hololens, hoewel ze beide via het Windows besturingssysteem werken. Daarnaast zijn er nog de mobiele oplossingen zoals de Google Daydream en Samsung Gear VR. Elk platform is geschikt voor specifieke toepassingen.

Hype, trend, heden en toekomst

Er wordt al tientallen jaren gewerkt aan een VR systeem dat succesvol is. Met de vooruitgang in technologie is het nu mogelijk om een overtuigende, virtuele wereld neer te zetten. Voor de consument is VR nog vooral een speeltje, Virtual Reality voor ondernemers is een ander verhaal. Merken als BMW en Volvo maken al uitvoerig gebruik van Virtual Reality in hun productieproces, vliegmaatschappijen als Lufthansa en Air New Zealand gebruiken VR om hun personeel te trainen, en in de medische sector worden alle vormen van VR, AR en MR ingezet om artsen onderwijs te geven en patiënten te helpen.

Virtual Reality voor ondernemers is een trend die gisteren is ingezet en morgen zal doorzetten. Om daar als bedrijf winst uit te behalen is het zaak om er vandaag in te investeren. Laat je als ondernemer goed voorlichten door specialisten, en kies voor oplossingen die ook in de toekomst voordelen bieden voor de onderneming.

 

5x Must haves voor het werk op kantoor (+ werkplek)

Om het beste in mensen naar boven te halen is het belangrijk dat het personeel hiertoe de tools heeft incl. een fijne werkplek waar aan alles is gedacht. We geven je in dit artikel een basis waarmee je je zakelijke doelen kunt gaan behalen in 2017! Van grote items tot de kleine kantooraccessoires.

De juiste kantoorstoelen

Kantoorstoelen zijn erg belangrijk. Want daar zit je het gros van de dag op wanneer je een kantoorbaan hebt. De stoelen moeten natuurlijk voldoen aan de laatste ISO eisen en comfort hebben.

Omdat je rug een van je belangrijkste wervels is wil je deze zo goed mogelijk behandelen. Liefst moet de stoel ook nog hip zijn maar let op, zorg dat er consistentie heerst binnen het bedrijf waar huisstijl, interieur en capaciteit samenkomen.

Fijne functionele bureaus

Bureaus zijn net zoals stoelen, items waar je veel van je tijd aan doorbrengt tijdens je werk. Tegenwoordig is het de trend om te staan bij het werken of dit in iedergeval zo veel mogelijk af te wissele, meer tips voor gezond werken vind je op de website www.gezondwerken.be. Qua uitvoering moet het bureau dus liefst een sta-zit functie hebben, een ruime afmeting hebben en genoeg lades om andere zaken in kwijt te kunnen. Bekijk hier de bureau artikelen van Engelbert Strauss volgens de laatste funtionele eisen.

State of the Art desktops

Misschien wel een van de belangrijkste items op de werkplek is de aanwezigheid van een snelle, designfull en betrouwbare desktop. Hierbij denken mensen vaak al aan de grote iMac’s die het altijd nog erg goed doen, vooral bij design- en marketing agencies. Maar ook HP’s en Dells zijn hele degelijke fabrikanten en maken prima computers. De afweging ligt dan bij het systeem waarop het draait; Windows of Apple?

Whiteboards

Whiteboards, belangrijk om bij de zaken bij te houden en op te schrijven. Vooral om het overzicht te houden is een plus om een dergelijk bord op kantoor te plaatsen, maar bovenal om de creativiteit te bevorderen. Op ieder moment kan personeel ideeën, aandachtspunten en opmerkingen kwijt die later aandacht behoeven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen een whiteboard te zijn maar kan prima met kurkbord of andere materialen.

Kantooraccessoires

Kleine dingen maken het complete plaatje, meer dan de grote zaken. Zo maken ook bij de kantoor accessoires de werkplek. Denk maar eens aan de iconische Coolblue mok. Met accessoires kan je denken aan, kladblokken, flip-overs, pennen, mousepads en nog veel meer. Deze kleine zaken zijn misschen wel de belangrijkste zaken om te hebben. Denk hier dus ook goed over na!

 

Minimale vereisten bij aanschaf van een computer als startende ondernemer

Als startende ondernemer wil je graag een goede computer hebben! Wat zijn de belangrijkste vereisten bij aanschaf van een computer als startende ondernemer? Dit is per persoon verschillend. Het ligt er helemaal aan wat je eigen wensen hierin zijn. Heb je de computer nodig voor alleen websites bezoeken en e-mailen? Dan volstaat vrijwel iedere computer, mits het een nieuw model is. Nu zit er veel verschil in de modellen die verkocht worden aan startende ondernemers. Let altijd goed op en vergelijk eerst verschillende modellen voordat je tot kopen overgaat.

Tegenwoordig zijn de computers zo modern dat ze volstaan voor dagelijks gebruik. Een computer kan wel 10 jaar of langer meegaan. Computers zijn tegenwoordig zo goed in elkaar gezet dat je er alle kanten mee op kunt. Zo kun je bij de meeste computers later de computer nog pimpen oftewel upgraden! De modellen die er nu op de markt zijn geschikt voor het dagelijks gebruik maar niet voor alle doeleinden.

Wanneer je speciale dingen wilt doen met je pc zoals video’s bewerken of gamen dan is het beter een pc te kopen met meer en betere functionaliteiten. Een goede videokaart is bijvoorbeeld heel belangrijk bij het gamen. Verder is het belangrijk dat de computer WIFI heeft zodat je draadloos verbindingen kunt maken. Dit zit tegenwoordig wel op de meeste pc’s maar niet op iedere computer standaard. Hetzelfde geldt voor een goede videokaart en goed geheugen. Dit zeker niet bij iedere pc inbegrepen.

Als startende ondernemer vind je het misschien belangrijk om goed over te komen bij je klanten met een hip model. Dan is het wellicht verstandig om goed te vergelijken voordat je iets koopt. Ook in de hogere prijsklasse heb je veel verschil tussen de computers onderling. Vaak worden er ook nog oudere modellen uitgebracht, daar kan je vaak beter niet aan beginnen. Dit omdat vrijwel alle nieuwe pc’s met Windows 10 wordt uitgerust. Als startende ondernemer wil je wel graag een goed besturingssysteem. Dit is één van de belangrijkste factoren voor het goed functioneren van je pc.

Kort samengevat; als startende ondernemer is het belangrijk om te kiezen voor een geschikte pc. Kijk hiervoor vooraf waarvoor je het nodig hebt en of de specificaties van een pc voldoen aan jouw eisen. Bijvoorbeeld programma’s die je nodig hebt om goed een website kunnen vormgeven zoals Photoshop vereist een goede videokaart. Als je dit niet hebt kan het zijn dat het programma niet werkt of gebreken vertoond. Wanneer je dus zware software wilt laten draaien op je pc kies dan voor een beter model!

Werkprocessen optimaliseren, Google helpt

Efficiënter en doelgerichter te werk gaan wordt steeds belangrijker binnen bedrijven en andere organisaties. Zo worden steeds meer bedrijfsaspecten geautomatiseerd en werken organisaties steeds meer online. Dit heeft een flinker verandering met zich meegebracht en tegenwoordig zie je dat er behoefte is naar snelle informatie en werken op verschillende locaties en tijdstippen. Een uitstekende manier die steeds bedrijven toepassen is Google for work, zelf te integreren in je bedrijf, maar ook mogelijk om dit uit te besteden aan een Google Apps Reseller. Dit is eigenlijk het inzetten van Google apps in het bedrijfsleven. Dit houdt in een nieuwe manier van online samenwerken en niet alleen gericht op de interne communicatie, maar ook op het gebied van videovergaderingen, gemakkelijk werken met documenten en deze delen met elkaar en ook social media. Er zijn verschillende apps die gebruikt kunnen worden en een paar bekende zijn: Gmail, Agenda, Drive, Hangouts en tal van andere apps. Er zijn veel mogelijkheden binnen Google for work en een paar belangrijke functies zullen worden behandeld.

Het voordeel van Google apps

Het begint allemaal met het toevoegen van gebruikers binnen de organisatie. Hierdoor kunnen zij de Google apps gebruiken en vervolgens kunnen zij te werk gaan op de computer, laptop, mobiel of tablet. Bepaal vervolgens wie welke functies mag gebruiken en toegang heeft tot welke services. Zo kan er ontzettend fijn gewerkt en samengewerkt worden binnen een app. Zo kun je met Google calander een goed inzicht krijgen in je eigen agenda, maar ook in de agenda’s van collega’s. Plan je een afspraak in dan komt deze automatisch terecht bij diegene. Ook tussen de verschillende apps kan er gemakkelijk gewerkt worden. Zo kunnen bestanden beheerd worden in Google Drive en gedeeld worden met Gmail. Google for work is ideaal voor grote partijen, maar ook zeker voor kleine partijen. Zo kun je alles heel gemakkelijk beheren zonder veel moeite en tijd er in te steken. Google for work is een oplossing gericht op elke organisatie en werkprocessen kunnen geoptimaliseerd worden en de focus komt meer te liggen op de core business van het bedrijf.

De wereld stort in!

De wereld draait op en om data, daar kunnen wij het inmiddels met elkaar wel over eens zijn. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt groeit exponentieel voor overheidsinstanties, ondernemingen en consumenten. Opslag van deze data is een uitdaging. Ook het analyseren van deze data speelt een steeds grotere rol. Het bevat immers een schat aan informatie voor marketingdoeleinden. Concreet voorbeeld hiervan; uit het koopgedrag kan worden geanalyseerd dat vrouwen zwanger zijn. Vervolgens wordt in de gepersonaliseerde online reclame de nadruk gelegd op aanbiedingen voor bijvoorbeeld babyvoedsel, luiers, babykleding en andere baby artikelen. Dit kan aanzienlijke omzetverhoging als resultaat hebben en vergroot de hoeveelheid data.

Maar groot begint meestal klein. Consumenten slaan steeds meer data op in de vorm van tekstbestanden, foto’s, etc. en steeds meer apparaten wisselen zelf gegevens uit (het zogenaamde internet der dingen). Iedereen heeft dierbare foto’s digitaal opgeslagen zoals een vakantie, een trouwdag of een geboorte. De hoeveelheid data is hier klein maar als ieder individu een kleine hoeveelheid data heeft dan is het totaal niet te overzien.

Buiten het feit dat privégegevens en zakelijke gegevens van jan en alleman overal op servers en andersoortige geheugendragers staan is er nog niet veel aan de hand.

Echter…

Een calamiteit zoals brand- en/of waterschade, slag en/of stootschade, overspannings- technische- en vele andere soorten van mogelijke onvoorziene gebeurtenissen strooien wel degelijk zout in de wonden. Data verloren! Definitief de gegevens kwijt of is er nog ergens een bruikbare back-up? Zo niet, te laat! De wereld stort in!

Voorkom dat de wereld instort

Er zijn betrouwbare data recovery service bedrijven die verloren gewaande gegevens wel degelijk terug kunnen halen van bijna alle geheugendragers en servers.

Ook op grote schaal is er geen probleem voor de techneuten van dataherstel bedrijven. Voor herstel van RAID Recovery, NAS Recovery, SSD Recovery, HD Recovery, Tape Recovery, Virtuele Machine Recovery, Apple Data Recovery, Server Recovery en in steeds toenemende mate Cryptoware Data Recovery draaien de technici hun handen niet meer voor om. Jarenlange ervaring, intensieve professionele samenwerkingen met partners en een hoog serviceniveau maakt bijvoorbeeld Attingo Datarecovery tot de juiste keuze om uw data te laten herstellen. Attingo ontvangt zelfs de onopgeloste cases van mede datarecoverybedrijven die de klus niet of nauwelijks voldoende geklaard krijgen. Zowel voor zakelijke als voor particuliere cliënten heeft Attingo datarecovery zijn sporen verdiend.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Attingo Data Recovery of klik hier.

Aspecten betreffende een goedkope game PC

Een computer ontwikkeld snel en de games worden ook steeds groter en uitgebreider. De prijzen van een game pc lopen flink uiteen. Zo is het mogelijk om voor weinig geld al een game pc te kopen of zelf samen te stellen en daarnaast is er ook een groot aanbod van tweedehands modellen. Een normale computer die eigenlijk alleen gebruikt wordt voor Microsoft office heeft weinig eisen om te kunnen werken. Het is echter wel zo dat hoe zwaarder de taken worden en de hoeveelheid van de taken toeneemt, de computer mee dient te veranderen. Wil je muziek luisteren via Spotify, tegelijkertijd 7 sites open laten staan en ook een groot spel spelen. Dan moet je wel beschikken over een sterke computer die dit aankan. Wil je echter puur games spelen dan heb je voor sommige spellen ook een zware computer nodig, maar lang niet voor elke game.

Belangrijke aspecten

Een goedkope game PC is zeker te realiseren en wel op een aantal manieren. De eerste manier is om je eigen wensen en games goed te stemmen op je computer. Je wilt namelijk niet te veel betalen voor je computer voor aspecten die je waarschijnlijk toch niet gaat gebruiken. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de games in mindere kwaliteit af te laten spelen, echter is dit wel een overweging waar je volledig achter moet staan. Je wilt namelijk niet er achter komen dat je game eigenlijk niet naar wensen loopt als je de computer al volledig hebt geïnstalleerd. Vervolgens kan je besparen op het gebied van de aanbieder. Zo zit er best wat prijsverschil tussen aanbieders en kan het best wat geld besparen, door wat meer tijd en energie in de informatiewinning te steken. Ook kan het goed zijn om tweedehands aanbieders in de gaten te houden. Zo ben je een stuk voordeliger uit en heb je in de meeste gevallen toch de beschikking over een uitstekende game pc voor weinig geld. Echter zit hier wel een risico aan verbonden dat een game PC verouderd kan zijn en met de ontwikkeling van de huidige games kan dat in sommige gevallen niet lekker spelen, aangezien de games te groot zijn of te veel vragen van de computer.