De wereld stort in!

Het laatste ICT nieuws!

De wereld stort in!

De wereld draait op en om data, daar kunnen wij het inmiddels met elkaar wel over eens zijn. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt groeit exponentieel voor overheidsinstanties, ondernemingen en consumenten. Opslag van deze data is een uitdaging. Ook het analyseren van deze data speelt een steeds grotere rol. Het bevat immers een schat aan informatie voor marketingdoeleinden. Concreet voorbeeld hiervan; uit het koopgedrag kan worden geanalyseerd dat vrouwen zwanger zijn. Vervolgens wordt in de gepersonaliseerde online reclame de nadruk gelegd op aanbiedingen voor bijvoorbeeld babyvoedsel, luiers, babykleding en andere baby artikelen. Dit kan aanzienlijke omzetverhoging als resultaat hebben en vergroot de hoeveelheid data.

Maar groot begint meestal klein. Consumenten slaan steeds meer data op in de vorm van tekstbestanden, foto’s, etc. en steeds meer apparaten wisselen zelf gegevens uit (het zogenaamde internet der dingen). Iedereen heeft dierbare foto’s digitaal opgeslagen zoals een vakantie, een trouwdag of een geboorte. De hoeveelheid data is hier klein maar als ieder individu een kleine hoeveelheid data heeft dan is het totaal niet te overzien.

Buiten het feit dat privégegevens en zakelijke gegevens van jan en alleman overal op servers en andersoortige geheugendragers staan is er nog niet veel aan de hand.

Echter…

Een calamiteit zoals brand- en/of waterschade, slag en/of stootschade, overspannings- technische- en vele andere soorten van mogelijke onvoorziene gebeurtenissen strooien wel degelijk zout in de wonden. Data verloren! Definitief de gegevens kwijt of is er nog ergens een bruikbare back-up? Zo niet, te laat! De wereld stort in!

Voorkom dat de wereld instort

Er zijn betrouwbare data recovery service bedrijven die verloren gewaande gegevens wel degelijk terug kunnen halen van bijna alle geheugendragers en servers.

Ook op grote schaal is er geen probleem voor de techneuten van dataherstel bedrijven. Voor herstel van RAID Recovery, NAS Recovery, SSD Recovery, HD Recovery, Tape Recovery, Virtuele Machine Recovery, Apple Data Recovery, Server Recovery en in steeds toenemende mate Cryptoware Data Recovery draaien de technici hun handen niet meer voor om. Jarenlange ervaring, intensieve professionele samenwerkingen met partners en een hoog serviceniveau maakt bijvoorbeeld Attingo Datarecovery tot de juiste keuze om uw data te laten herstellen. Attingo ontvangt zelfs de onopgeloste cases van mede datarecoverybedrijven die de klus niet of nauwelijks voldoende geklaard krijgen. Zowel voor zakelijke als voor particuliere cliënten heeft Attingo datarecovery zijn sporen verdiend.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Attingo Data Recovery of klik hier.