Boekhouding, bedrijf = eAccounting

Het laatste ICT nieuws!

Boekhouding, bedrijf = eAccounting

computer

Je hebt een eigen bedrijf en daar hoort uiteraard ook een boekhouding bij. Maar hoe houd jij deze bij? Besteed je het uit of doe je het allemaal zelf? Je zou jezelf eens kunnen verdiepen in eAccounting en dan zal je zien dat het automatiseren van de boekhouding een fluitje van een cent is. Je kunt namelijk voor eAccounting kiezen want dit is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Je bent op deze manier van alle gemakken voorzien en als je het eenmaal gewend bent, dan wil je ook niet meer anders.

Slimme software

Wie kiest voor eAccounting, kan rekenen op een hele goede aanpak. Het is namelijk erg slimme software en zo kun jij dan je administratie zo eenvoudig en snel mogelijk regelen. Er zijn namelijk erg veel items geautomatiseerd en dat is ideaal want dan hoef jij het niet meer handmatig te doen. Zo kun je fouten gemakkelijker voorkomen en het bespaart je nog eens erg veel tijd! Een ander voordeel is ook dat je direct weet waar je staat en dan kun je ook bijsturen wanneer het financieel nodig is. Zo zie je maar weer dat je niet alles zelf bij hoeft te houden, het kan op veel manieren. Daarom is het ook zo fijn dat het is ontwikkeld en dat jij er op deze manier ook je voordeel weer mee kunt doen.

Factureren met eAccounting

Als je veel facturen moet sturen, is het fijn om te zien dat het eenvoudig kan met eAccounting. Je kunt op een snelle manier zien wat er nog open staat want je kunt het programma koppelen aan je bankrekening. Ook kun jij je facturen elektronisch versturen en ontvangen. E-facturen worden vaak sneller betaald en facturen kunnen voor het gemak ook worden geprint. Opslaan kan uiteraard ook en vanuit het programma mailen kan ook. Als het makkelijker kan, dan wil jij daar toch ook gebruik van maken? Ideaal wanneer er erg veel digitaal kan, want dan bespaar je jezelf ook veel tijd en geld. Ondernemen kost al veel tijd en als je dan tijd kunt besparen, maak er dan ook gebruik van.

Zelf doen of uitbesteden?

Sommige ondernemers willen de administratie graag zelf doen, anderen besteden het graag uit. Jij hebt helemaal zelf in de hand wat jij er mee wil doen. Je kunt ook de keuze maken om het samen met je accountant in orde te maken. Ideaal om op deze manier alles bij te kunnen houden en dan profiteer je alleen maar van de voordelen. Boekhouding is iets waar veel ondernemers geen zin in hebben, maar het hoort er bij. Je kunt het wel leuk maken door het eenvoudiger te maken en te automatiseren met eAccounting.