Waarom telefonie voor huisartsen (en patiënten) van levensbelang is

Het laatste ICT nieuws!

Waarom telefonie voor huisartsen (en patiënten) van levensbelang is

Weet je dat huisartsen een verplichting hebben om telefonische oproepen snel te beantwoorden, zelfs binnen een halve minuut? Veel mensen weten dit niet maar het is voor huisartsen en ook bijvoorbeeld voor tandartsen een hele kluif om dit voor elkaar te krijgen. Telefonie voor huisartsen en tandartsen vergt daarom extra aandacht. Advitronics is de specialist op dit gebied en kan iedere praktijk helpen om dit beter voor elkaar te krijgen. Minder wachttijd voor de patiënt en meer overzicht voor de artsen zelf.

Huisartsen zijn verplicht om de telefoon snel te beantwoorden

We hebben het al even kort genoemd, huisartsen hebben slechts 30 seconden om een telefoontje te beantwoorden. Voornamelijk als het gaat om spoedoproepen. Het is daarom van levensbelang om altijd goed bereikbaar te blijven. Telefonische storingen zijn simpelweg niet mogelijk. Om dit volledig uit te sluiten is het belangrijk om een speciale telefoonverbinding aan te leggen leggen. Advitronics is gespecialiseerd in telefonie voor de huisarts en kan dit voor iedere praktijk in orde maken.

Ontdek de voordelen van Advicalls

Telefonie voor de huisarts goed regelen gaat echter nog wat verder dan een goede telefoonverbinding en het snel kunnen beantwoorden van oproepen. Het is ook belangrijk om het overzicht goed te bewaren. Zeker wanneer er veel telefoontjes plaatsvinden. Hiervoor is het systeem Advicalls bedacht. Hiermee kunnen alle oproepen gemonitord worden. De assistente van de huisarts ziet in een oogopslag wat de gemiddelde wachttijd is en wie er als eerst geholpen moet worden.

Een totaaloplossing op het gebied van telefonie voor huisartsen

Ben je huisarts of werkzaam bij een huisartsenpraktijk? Dan is het zeker verstandig om eens een kijkje te nemen naar de verschillende systemen van Advitronics telecom. Dit zorgt niet alleen voor een veel betere service maar ook voor meer overzicht en een tijdsbesparing bij de praktijk zelf.