5x Must haves voor het werk op kantoor (+ werkplek)

Het laatste ICT nieuws!

5x Must haves voor het werk op kantoor (+ werkplek)

Om het beste in mensen naar boven te halen is het belangrijk dat het personeel hiertoe de tools heeft incl. een fijne werkplek waar aan alles is gedacht. We geven je in dit artikel een basis waarmee je je zakelijke doelen kunt gaan behalen in 2017! Van grote items tot de kleine kantooraccessoires.

De juiste kantoorstoelen

Kantoorstoelen zijn erg belangrijk. Want daar zit je het gros van de dag op wanneer je een kantoorbaan hebt. De stoelen moeten natuurlijk voldoen aan de laatste ISO eisen en comfort hebben.

Omdat je rug een van je belangrijkste wervels is wil je deze zo goed mogelijk behandelen. Liefst moet de stoel ook nog hip zijn maar let op, zorg dat er consistentie heerst binnen het bedrijf waar huisstijl, interieur en capaciteit samenkomen.

Fijne functionele bureaus

Bureaus zijn net zoals stoelen, items waar je veel van je tijd aan doorbrengt tijdens je werk. Tegenwoordig is het de trend om te staan bij het werken of dit in iedergeval zo veel mogelijk af te wissele, meer tips voor gezond werken vind je op de website www.gezondwerken.be. Qua uitvoering moet het bureau dus liefst een sta-zit functie hebben, een ruime afmeting hebben en genoeg lades om andere zaken in kwijt te kunnen. Bekijk hier de bureau artikelen van Engelbert Strauss volgens de laatste funtionele eisen.

State of the Art desktops

Misschien wel een van de belangrijkste items op de werkplek is de aanwezigheid van een snelle, designfull en betrouwbare desktop. Hierbij denken mensen vaak al aan de grote iMac’s die het altijd nog erg goed doen, vooral bij design en marketing agencies. Maar ook HP’s en Dells zijn hele degelijke fabrikanten en maken prima computers. De afweging ligt dan bij het systeem waarop het draait; Windows of Apple?

Whiteboards

Whiteboards, belangrijk om bij de zaken bij te houden en op te schrijven. Vooral om het overzicht te houden is een plus om een dergelijk bord op kantoor te plaatsen, maar bovenal om de creativiteit te bevorderen. Op ieder moment kan personeel ideeën, aandachtspunten en opmerkingen kwijt die later aandacht behoeven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen een whiteboard te zijn maar kan prima met kurkbord of andere materialen.

Kantooraccessoires

Kleine dingen maken het complete plaatje, meer dan de grote zaken. Zo maken ook bij de kantoor accessoires de werkplek. Denk maar eens aan de iconische Coolblue mok. Met accessoires kan je denken aan, kladblokken, flip-overs, pennen, mousepads en nog veel meer. Deze kleine zaken zijn misschen wel de belangrijkste zaken om te hebben. Denk hier dus ook goed over na!