Voordelen van planning software

Het laatste ICT nieuws!

Voordelen van planning software

Personeelsplanning is een onderwerp waar werkgevers vaak de kriebels van krijgen. Bedrijfsroosters bieden voor werkgevers maar ook voor werknemers een ideaal hulpmiddel. Zo hebben werknemers meer duidelijkheid waar ze aan toe zijn en kan de werkgever de beschikbaarheid en behoefte van de werknemers beter in kaart brengen. Dit zorgt voor betere bedrijfsprestaties en zorgt voor tijdsbesparing binnen de organisatie.

Met een planning software heb je overal de planning bij de hand

Het plannen van alle zaken binnen een onderneming kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Je wilt uiteraard dat alle zaken rondom je werknemers en organisatie goed geregeld is. Zo vinden de meeste werkgevers, maar ook werknemers, het fijn om de planning altijd bij de hand te hebben. Een planningssoftware via een app kan hierbij helpen. Omdat het een software is op de smartphone en tablet beschikbaar is heb je altijd je planning bij de hand. Ideaal voor werkgevers en werknemers die geen vaste werkplek hebben en vaak buiten de deur zijn.

Zorg voor meer rust met planning software

Door gebruik te maken van een online planning software binnen de onderneming, ontstaat er meer rust. Iedereen binnen de onderneming kan de planning namelijk inzien en weet zo waar ze aan toe zijn. Daarnaast kan je als werkgever overal wijzigingen doorvoeren en ben je niet afhankelijk van een vaste plek. Taken zijn op deze manier overal inzichtelijk en kunnen direct worden opgepakt waardoor deze minder snel vergeten worden.

Een planning software zoals die van Integral biedt de gebruiker vele voordelen. Naast dat het beschikbaar is op internet via smartphones en tablets, biedt de planning software nog vele andere voordelen zoals:

  •        Slimme planning partner
  •        CAO en ATW controle
  •        Capaciteitsplanning
  •        Overal rooster bij de hand
  •        Zelfroosteren
  •        Betrokken en tevreden medewerkers
  •        Heldere rapportages
  •        Tijd en geld besparen

·        Fouten verminderen