De goedkoopste sim-only, welke moet je hebben?

Het laatste ICT nieuws!

De goedkoopste sim-only, welke moet je hebben?

In de wereld van de telefonie kan je behoorlijk verdrinken als je niet goed weet waar je moet zijn. Een goede telefoon heb je al dus nu ben je eigenlijk alleen maar op zoek naar de goedkoopste sim-only.

Welke goedkope sim-only is voor jou het beste?

Wanneer je op zoek gaat naar de goedkoopste sim-only zijn er wel een aantal dingen waarmee je rekening zou kunnen houden. Het is erg handig om te gaan bekijken wat er precies aangeboden wordt bij de sim-only. De ene bundel heeft bijvoorbeeld een ongelimiteerd bellen maar heeft wel een beperkte databundel om mee op het internet te kunnen. Er zijn genoeg websites te vinden die zeggen de goedkoopste sim-only te hebben maar die zijn dan erg gelimiteerd in wat ze aanbieden.

Een abonnement zonder telefoon

Bij een sim-only abonnement heb je dus wel een abonnement maar dan heb je geen nieuwe telefoon. Het is ook lang niet altijd nodig om een andere telefoon aan te schaffen. De meeste telefoons kunnen echt wel langer mee dan het jaar of de 2 jaar die je vaak in het abonnement hebt zitten wanneer je alles in 1 koopt.

De telefoons van deze tijd worden steeds duurder waardoor je abonnementskosten ook steeds hoger worden. Je betaalt immers zelfs voor de aanschaf van je telefoon. Wanneer je altijd de gedachten hebt gehad dat jij jouw telefoon gratis bij je abonnement krijgt dan moeten wij je daarin dus teleurstellen want dat is niet zo. Jij betaalt er gewoon zelf voor.

Doe goed onderzoek voordat je beslist

Doe goed onderzoek voordat je de beslissing gaat nemen welk sim-only abonnement je gaat afsluiten. Het is tenslotte wel een abonnement wat je aangaat en jij moet er gebruik van gaan maken. Het is dus wel zo handig om er dan voor te zorgen dat het helemaal voldoet aan de wensen die jij hebt. Soms zijn er ook abonnementen waarbij je tussentijds nog kunt upgraden zodat je bijvoorbeeld meer data hebt of meer belminuten. Het downgraden van een abonnement kan heel vaak niet.

Het juiste sim-only abonnement gekozen

Wanneer je zover bent en je hebt voor jezelf het juiste sim-only abonnement uitgekozen dan is het wachten tot jij je simkaart toegezonden krijgt. Heb je een sim-only abonnement afgesloten met nummerbehoud dan kan het heel goed zo zijn dat je niet eens een nieuw kaartje krijgt maar dat alleen je abonnement omgezet moet worden.

Zodra dit allemaal gedaan is kan jij naar hartenlust gebruik maken van jouw abonnement. Dit is voor de diverse providers vaak met een paar drukken op de knoppen geregeld. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn om van het ene abonnement over te stappen naar het andere abonnement.