Wat moet ik weten over Crypto valuta?

Het laatste ICT nieuws!

Wat moet ik weten over Crypto valuta?

Crypto valuta, je hebt er vast wel eens van gehoord. De laatste tijd is het vaak in het nieuws en dat is natuurlijk niet gek, de bekendste cryptovaluta, de Bitcoin is inmiddels maar liefst $60.000 waard, dit terwijl het ooit slechts een paar dollar waard was. Mocht je er toen der tijd een aantal gekocht hebben, dan had je nu een hoop geld gehad en dat was natuurlijk fantastisch. Echter kan je nog steeds een hoop geld met crypto valuta verdienen. Er zijn nog een hoop projecten waarin je kunt investeren. Dagelijks worden er nog nieuwe crypto projecten opgezet en deze kunnen bijvoorbeeld ook x 5 x 10 of zelfs x 100 gaan, je zult je alleen wel goed moeten inlezen in de verschillende projecten, er zijn er namelijk ook een hoop die mislukken. Je moet er toch niet aan denken dat je hier een hoop geld in investeert en dat je dit kwijt bent? Juist daarom moet je je goed inlezen. Tevens is het van belang om je goed te verdiepen in hoe je precies moet handelen in crypto. Dit kan namelijk ook nog een hele opgave zijn, dit is heel anders dan handelen in andere dingen.

Handige websites helpen jou verder

Vraag jij je af hoe je moet handelen in crypto valuta en heb jij hier hulp bij nodig? Neem dan eens een kijkje op: https://www.cryptovaluta-nieuws.nl. Hier vind je namelijk een hoop handige artikelen die jou verder kunnen helpen. Er staat zelfs een artikel waarin je precies kunt lezen hoe je moet handelen. Stap voor stap leer je op deze manier alles. Tevens vind je hier ook het laatste nieuws. Op basis van dit nieuws kan je namelijk een stuk beter handelen. Mocht Bitcoin namelijk gaan dalen, dan is de kans ook groot dat andere projecten zullen dalen. Veel projecten draaien namelijk mee op Bitcoin. Bitcoin is eigenlijk de hoofd munt. Tevens draaien veel projecten ook op Ethereum, wanneer Ethereum daalt, dan is de kans dus ook groot dat het project waar jij in hebt geïnvesteerd daalt. Volg dit daarom erg goed!

Handelen vanuit je wallet

Wanneer je in crypto wilt handelen, dan zal je een wallet aan moeten maken. Zo’n wallet kan gezien worden als een online portemonnee. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kan je bijvoorbeeld een wallet aanmaken via Metamask en bijvoorbeeld handelen op Uniswap. Je bent dan volledig anoniem en dat is een groot voordeel. Echter zal je wel een hoop fee kosten moeten betalen aan uni swap voor iedere keer dat je handelt. Dit kost al snel veel geld. Mocht jij het niet erg vinden om je gegevens door te geven, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om te handelen via platformen zoals Finance en Gate.io. Hier heb je het voordeel dat je niet belachelijk hoge reiskosten hoeft te betalen.