Waarom wij voor WordPress kiezen

Het laatste ICT nieuws!

Waarom wij voor WordPress kiezen

Zit je eraan te denken om een website te starten? Of misschien heb je net een eigen bedrijfje opgericht en moet je nu een website gaan maken? Er zijn veel verschillende programma’s waarmee je een website kunt bouwen, maar de meest bekende is toch echt wel WordPress. Het is ook niet helemaal voor niets waarom WordPress zo populair is. Wij leggen je uit waarom wij voor WordPress kiezen, en jij straks ook.

WordPress is gratis te installeren

Waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom mensen in eerste instantie voor WordPress kiezen: het is gratis. Je kunt WordPress gratis downloaden, installeren, gebruiken én aanpassen. Ook als je dus net met je bedrijf gestart bent en nog niet veel budget voor marketing hebt, kun je dus een website maken. Je hebt vervolgens de keuze uit verschillende gratis thema’s voor de website. Je hoeft de lay-out dus niet helemaal zelf te maken, je kunt gewoon eentje uitkiezen. Als je wilt gaan voor een wat uitgebreider thema, kun je ook nog kiezen uit bepaalde thema’s.

 

Makkelijk in gebruik

Bij een website bouwen denk je waarschijnlijk aan allemaal ingewikkelde codes en moeilijke werkzaamheden, maar een website maken met WordPress is juist heel erg gemakkelijk en zonder codes. Zelfs beginners kunnen prima met WordPress een website bouwen. De meeste mensen gebruiken WordPress zonder enige kennis en ontwerpen vervolgens een goede website. Een pagina toevoegen of nieuwe berichten maken, gaat zonder enige moeite. Als je toch nog meer wilt weten over hoe je alles uit WordPress kunt halen, zijn er WordPress handleidingen online te vinden. Deze leggen je stap voor stap uit hoe jij een professionele website kunt maken.

Veilig en betrouwbaar

WordPress is niet alleen makkelijk in gebruik, ook is het programma erg veilig en betrouwbaar. WordPress is namelijk ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Door de enorme populariteit van WordPress proberen hackers toegang te krijgen tot je website. Als je een sterk wachtwoord gebruikt, de website regelmatig update en veilige plug-ins gebruikt, zul jij bestand zijn tegen de pogingen van hackers. Om zeker te zijn van de veiligheid van jouw website, kun je deze bij een professionele website bouwer onderbrengen.