Onroerend goed reclame: hoe om foto’s te nemen en te maken verbazingwekkende video’s van jouw huis

Het laatste ICT nieuws!

Onroerend goed reclame: hoe om foto’s te nemen en te maken verbazingwekkende video’s van jouw huis

De onroerend goed advertentie is een middel dat veel wordt gebruikt wanneer we willen verkopen of verhuren van een woning. Dit is een van de belangrijkste factoren die mensen ertoe brengen een professional in te huren om vastgoedfoto’s te nemen en video’s te maken. Het belangrijkste onderdeel van de advertentie is namelijk de visuele presentatie van het onroerend goed.

Dus als je van plan bent om huis te verkopen in Bergen op Zoom kijk dan eens naar de tips die we hebben voorbereid om je te helpen een geweldige advertentie te maken!

1. Maak jouw huis schoon en organiseer het

Visueel is het essentieel dat alle kamers van jouw woning schoon en opgeruimd zijn. Dit maakt de omgeving mooier en aangenamer en toont aan dat je een zorgzame huisbaas bent, wat een indicatie is dat je het pand in goede staat heeft gehouden.

2. Gebruik de mobiele telefoon horizontaal

De mobiele telefoon horizontaal houden tijdens het fotograferen of filmen is belangrijk voor een groter beeld. Met andere woorden, in landschapsmodus worden beelden groter, zodat je een groter deel van de ruimte in één keer kunt registreren. Kantel de telefoon niet, maar houd hem op één lijn met de vloer.

3. Geef voorrang aan goede verlichting

Daartoe moet je de lichten aan doen en de ramen openzetten, waarbij je de voorkeur geeft aan tijden waarop het natuurlijke daglicht goed van pas komt. Dit is gewoonlijk ’s morgens van 9 tot 11 uur en ’s middags van 14 tot 16 uur. Maak geen foto’s tegen het licht in, geef de voorkeur aan indirect licht dat uit de ramen komt.

4. Houd jouw mobiele telefoon op ooghoogte

Voor zowel foto’s als video’s geldt dat als de mobiele telefoon op ooghoogte wordt gehouden, de potentiële koper het pand ongeveer zo kan zien als hij het in eigen persoon zou zien.

5. Wees voorzichtig met persoonlijke spullen en informatie

Voor jouw veiligheid, vooral bij video’s, is het van het grootste belang dat je geen persoonlijke gegevens van uzelf of gegevens over de woning vrijgeeft. Ook het verwijderen van persoonlijke spullen van je en jouw gezin uit het huis is een extra factor in het behoud van jouw privacy. Vermijd het om op foto’s of video’s te verschijnen: het ideaal is om alleen de woning te laten zien. Pas op voor spiegels!