Ben je goed in digitaal ontwerpen? Solliciteer op CAD vacatures

Het laatste ICT nieuws!

Ben je goed in digitaal ontwerpen? Solliciteer op CAD vacatures

Autocad is een programma dat al lang bestaat, sinds 1982. Het programma is bedoeld om technische tekeningen te maken. Voorheen werd de software alleen in het buitenland gebruik maar tegenwoordig maakt vrijwel ieder architectenbureau op de hele wereld er gebruik van. Er zijn echter nog meer toepassingen dan architectuur. Ook voor het indelen van ruimtes of elektrotechniek kan het programma gebruikt worden. Door de vele toepassingen is er ook steeds meer behoefte aan specialisten die kunnen werken met CAD software.

Autocad, wat kan je er precies mee?

Zoals we al even genoemd hebben, zijn er diverse toepassingen waarvoor je CAD software kunt gebruiken. Het programma is zowel op de Mac als op een Windows computer te gebruiken. Omdat er steeds meer toepassingen zijn, zoals het vormgeven van gebouwen en ruimtes, maar ook het vormgeven van meubels, is er ook steeds meer behoefte aan specialisten op dit gebied. Ben jij handig met deze technische software? Dan moet het geen probleem zijn om een (nieuwe) baan te vinden hierin.

Cadix, detachering van CAD specialisten

Cadix is een bedrijf dat gespecialiseerd is in AutoCAD en andere technische software. Specialisten op dit gebied kunnen zich hier aanmelden als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan of gewoon een nieuw project. Cadix heeft grote opdrachtgevers waardoor specialisten gedetacheerd kunnen worden bij bedrijven. Hierdoor heb je wellicht altijd nieuwe projecten, een leuke afwisseling en kan je je toch ontwikkelen.

Volop CAD vacatures waar je op kunt solliciteren

Een tipje van de sluier: Er is steeds meer behoefte aan specialisten op het gebied van digitaal ontwerpen.  Er zijn dan ook voldoende CAD vacatures online te vinden. En dan hebben we het niet over het inrichten van een restaurant, maar over het maken van technische complexe tekeningen. Omdat er steeds meer toepassingen zijn waarvoor bedrijven dit kunnen gebruiken, hebben de bedrijven steeds meer behoefte aan tekenaars die hier handig in zijn.